PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Arveafkald

Med et arveafkald kan du give afkald på at modtage hele eller dele af en arv.

Vi tilbyder:

  1. Rådgivning om arveafkald
  2. Udarbejdelse af arveafkald

Få hjælp, hvis du overvejer at give afkald på din arv

Der kan være flere grunde til at frasige dig din arv. Måske har du ikke brug for pengene og ønsker, at de skal gå direkte til dine børn eller andre arvinger. Det kan også være, at du er forgældet og vil sikre, at arven går videre til andre arvinger i stedet for dine kreditorer. Uanset årsagen kræver det, at du giver arveafkald, og at den, du skal arve fra, skriver under på, at arveafkaldet er modtaget.

Når du opretter dit arveafkald hos en Advodan-familieretsadvokat, får du:

  • Rådgivning om reglerne for arveafkald
  • Anden relevant rådgivning, herunder fordele og ulemper ved at afgive arveafkald
  • Hjælp til det praktiske ved udarbejdelsen af erklæring om arveafkald

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?