PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Uskiftet bo ved dødsfald

Hvis din ægtefælle går bort, har du mulighed for at beholde rådigheden over hele den afdødes formue. Dette kaldes at sidde i uskiftet bo.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Udarbejdelse af erklæring
  3. Opgørelse af formue

Hjælp til uskiftet bo ved dødsfald

Ved uskiftet bo skal du ikke udbetale arv til dine børn, og du beholder råderetten over din afdøde ægtefælles formue. Det betyder, at du frit kan bruge midlerne på for eksempel at betale terminer på jeres fælles hus.

Hvis du fortsætter i uskiftet bo, er det nemt og billigt at behandle dødsboet på. Men det giver samtidig en række begrænsninger og forpligtigelser i forhold til jeres fælles formue.

Hos Advodan får du professionel rådgivning om de spørgsmål, der er knyttet til uskiftet bo. Vi hjælper også med at:

  • Udarbejde erklæring om samtykke til uskiftet bo
  • Anmode om at hensidde i udskiftet bo
  • Gøre formuen op

Læs mere om uskiftet bo ved dødsfald.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?