PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Ann-Louise Fjeldborg

Advokat

Ann-Louise Fjeldborg

Advokat

Ann-Louise Fjeldborg

Advokat
Send mail

Om Ann-Louise

Jeg er advokat hos Advodan Helsingør. Mit primære beskæftigelsesområde er privatretten, med særlig fokus på rådgivning omkring testamenter og arveforhold, dødsboer, ægtepagter, skilsmisse og bodeling, samlivsforhold og samlivsophævelse for ugifte samlevende samt sager vedrørende forældremyndighed, børns bopæl og samvær.

Herudover yder jeg rådgivning ved køb af fast ejendom, generationsskifter, herunder overdragelse af f.eks. sommerhus fra forældre til børn, samt bistand med alle former for tinglysning, f.eks. tinglysning af vedtægter.

Jeg møder dig således i dine lykkeligste øjeblikke, når du skal giftes, køber fast ejendom eller indgår nye forhold. Men jeg møder dig også i de sværeste øjeblikke, når du har mistet en pårørende, går fra din partner eller hvis du bliver uenig med den anden forælder til dine børn om forældremyndighed, bopæl eller samvær.

I dødsboer rådgiver jeg de pårørende til hvilken skifteform de skal vælge, og bistår gerne de pårørende med bobehandlingen ved et privat skifte. Såfremt det er nødvendigt, at boet behandles efter reglerne om bobestyrerboer, bistår jeg også i den forbindelse.

 

Min rådgivning

Det er vigtigt for mig at du modtager en korrekt juridisk rådgivning, og et juridisk rigtigt resultat er vigtigt, men det vigtigste er, at du får den løsning der er den rigtige for dig. For hvad hjælper det at have fået ret, hvis det betyder, at f.eks. et ellers godt familieforhold er ødelagt.

Flere gange årligt holder jeg gratis kurser om bl.a. arv og testamente på vores kontor i Strandgade, ligesom jeg deltager i den offentlige retshjælp ved advokater, Advokatvagten, på Kulturværftet.

Tidligere har jeg været tilknyttet Mary Fondens projekt "Råd til Livet" som juridisk mentor for beboere på krisecentre, og var med til at starte projektet op lokalt i Helsingør.

Du er altid velkommen til at ringe mig op for en uforpligtende drøftelse af dine spørgsmål, og et godt råd er altid gratis hos mig. Sammen kan vi aftale, om du har behov for yderligere rådgivning. Jeg ser frem til at høre fra dig.