PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Boskifte ved bobestyrer

En bobestyrer kan være en advokat, der foretager et boskifte for en pårørende efter et dødsfald.

Vi tilbyder:

  1. Hjælp til behandling af dødsbo
  2. Udarbejdelse af åbningsstatus, boopgørelse og selvangivelse
  3. Kommunikation med arvinger og eventuelle kreditorer

Få hjælp til boskiftet af en bobestyrer

Hos Advodan har vi autoriserede bobestyrere, som kan hjælpe jer med at skifte boet.

Vi bistår med behandling af dødsboet og tager os af alt det praktiske i den forbindelse. Vi hjælper blandt andet med udarbejdelse af åbningsstatus, boopgørelse og selvangivelse.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Hvorfor er en bobestyrer nødvendig? 

At håndtere en dødsbobehandling kan være udfordrende og kompliceret.  En bobestyrer fra Advodan kan være med til at gøre processen mere struktureret og mindre belastende for dig og din familie, og er især afgørende i komplekse dødsboer hvor juridiske og økonomiske forhold kræver ekspertise. Bobestyreren fungerer som en erfaren og professionel partner, der sikrer korrekt behandling af alle aspekter af boet. I tilfælde af arvestridigheder agerer bobestyreren også som en neutral mægler, der kommer med retfærdige løsninger og forhindrer langvarige tvister mellem arvinger. 

Desuden spiller bobestyreren en vigtig rolle i håndtering af skattemæssige spørgsmål og gældsafvikling i forbindelse med dødsboet. Deres ekspertise inden for skatteret sikrer, at alle skattemæssige forpligtelser håndteres korrekt og i overensstemmelse med lovgivningen. 

Bobestyreren er en nødvendig partner, der sikrer en ordentlig og retfærdig behandling af boet, minimerer konflikter og håndterer professionelt alle juridiske og skattemæssige aspekter. 

Tag det første skridt og lad Advodan hjælpe dig 

Hos Advodan har vi autoriserede bobestyrere som håndterer behandlingen af dødsboet og tager sig af alle praktiske opgaver. Vi tilbyder professionel og pålidelig rådgivning inden for dødsbobehandling. Vores erfarne advokater, specialiseret i familieret og skatteret, er klar til at skræddersy deres ekspertise efter dine individuelle behov. Med vores professionelle assistance er du sikret en juridisk retfærdig fordeling af arven samt en effektiv håndtering af alle juridiske aspekter ved boskiftet. 

Vores erfarne bobestyrere hos Advodan tilbyder følgende ydelser: 

  • Hjælp til dødsbobehandling: Vi administrerer hele dødsbobehandlingsprocessen for dig. 
  • Udarbejdelse af åbningsstatus: Vi udarbejder en detaljeret oversigt over boets aktiver og passiver ved starten af behandlingen. 
  • Boopgørelse: Vi sørger for en korrekt og retfærdig boopgørelse. 
  • Selvangivelse: Vi tager os af alle nødvendige juridiske dokumenter og selvangivelse. 

Lad os hjælpe dig med at lette byrden ved en dødsbobehandling. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, og lad os guide dig gennem processen med en erfaren bobestyrer fra Advodan.  

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?