PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Boskifte ved bobestyrer

En bobestyrer kan være en advokat, der foretager et boskifte for en pårørende efter et dødsfald.

Vi tilbyder:

  1. Hjælp til behandling af dødsbo
  2. Udarbejdelse af åbningsstatus, boopgørelse og selvangivelse

Få hjælp til boskiftet af en bobestyrer

Hos Advodan har vi autoriserede bobestyrere, som kan hjælpe jer med at skifte boet.

Vi bistår med behandling af dødsboet og tager os af alt det praktiske i den forbindelse. Vi hjælper blandt andet med udarbejdelse af åbningsstatus, boopgørelse og selvangivelse.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?