PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Privat skifte af dødsbo

Vælger man at skifte et dødsbo selv, kaldes det for privat skifte.

Vi tilbyder:

  1. Generel rådgivning
  2. Vurdering af muligheder for disponering

Få rådgivning om privat skifte af dødsbo

Ønsker du sammen med de øvrige arvinger selv at disponere over afdødes bo, kan I vælge at skifte privat. Det betyder, I selv skal behandle dødsboet og dele arven imellem jer, herunder udarbejde opgørelser og sørge for at eventuel gæld bliver afviklet.

Hos Advodan kan vi hjælpe jer med privat skifte efter et dødsfald.

 

Vi yder generel rådgivning om privat skifte, herunder rådgivning om skiftefuldmagt. Vi bistår også med konkret rådgivning i forhold til særlige dispositioner og udfordringer i forbindelse med skiftet.

Læs mere om privat skifte af dødsbo.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

 

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?