PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Sikring af arv

Står du til at arve, kan vi hjælpe med sikring af din arv.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Gennemgang af skatteregler
  3. Vurdering af muligheder for særeje

Få juridisk hjælp til sikring af arv

Når du modtager en arv, er der en række overvejelser, du bør gøre dig, hvis du ønsker at sikre den bedst muligt. Løsningen hedder testamente, særeje og ægtepagt.

Er du fx gift og har arvet et dødsbo, ønsker du måske ikke at skule dele arven med din ægtefælle, hvis I en dag skal skilles. For at du kan beholde arven for dig selv, er det vigtigt, at du i forbindelse med dødsbobehandlingen, sikrer dig såkaldt særeje over arven. 

Hos Advodan bistår vi med rådgivning om modtagelse af arv, herunder:

  • Gennemgang af skattereglerne
  • Gennemgang af mulighederne for at sikre arven som særeje

Vi kan også bistå med oprettelse og tinglysning af ægtepagt eller testamente.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?