PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Dødsbobehandling

En dødsbobehandling er en behandling af afdødes bo – også kaldet skifte.

Vi hjælper med:

  1. Valg af skifteform
  2. Behandling af dødsboet
  3. Det praktiske i forbindelse med boets behandling

Har du brug for hjælp til behandling af et dødsbo? 

Er du pårørende til en der er gået bort, er der mange ting, du skal tage stilling til. En af de største opgaver er at få behandlet dødsboet. I den forbindelse kan mange juridiske spørgsmål trænge sig på.

Hos Advodan kan vi bistå med behandling af dødsboer. Vi hjælper blandt andet med:

  • Valg af skifteform (rådgivning)
  • Behandlingen af dødsboet, herunder udarbejdelse af åbningsstatus, boopgørelse og selvangivelse
  • Det praktiske omkring boets behandling

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i de juridiske forhold omkring et dødsfald, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?