PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Byggeprojekter

Det er et spændende kapitel at skulle i gang med at renovere eller bygge sit nye hjem. Samtidig kan det også være en stor mundfuld at kaste sig ud i et større renoverings- eller byggeprojekt. Derfor anbefaler vi altid, at du tager en boligadvokat med på råd. Med en boligadvokat fra Advodan kan vi sørge for, at du når i mål med dit byggeprojekt.

Alle vores ydelser

Rådgivning om byggeprojekter

Skal du i gang med et renoverings- eller byggeprojekt er det dit ansvar at overholde de gældende regler og love. Vi anbefaler derfor altid at rådføre dig med en af Advodans specialiserede boligadvokater. Vi kan blandt andet planlægge og styre din byggesag, føre tilsyn og kontrol af dit byggeri eller din renovering, og vi hjælper også gerne med at udarbejde og gennemgå kontrakter.

Få rådgivning om bygge- og renoveringsprojekter

Retssag – byggeprojekter

Hvis der opstår uenigheder og konflikter under dit bygge- eller renoveringsprojekt, kan det i yderste konsekvens føre til en retssag. Hos Advodan kan en advokat med speciale i bygge- og renoveringsprojekter hjælpe dig, hvis du vil føre en retssag. 

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en retssag

Byggekontrakt

Skal du i gang med et byggeprojekt, bør du altid udarbejde en byggekontrakt i samarbejde med din entreprenør eller håndværker. Med en byggekontrakt kan I sammen sætte klare rammer for byggeriet og afværge konflikter. Hos Advodan kan vi gennemgå kontrakten og bilag med udgangspunkt i dine behov og forhandle med dine entreprenører og samarbejdspartnere.

Få juridisk hjælp til byggekontrakter