PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Retssag – byggeprojekter

Der kan opstå uenigheder og konflikter under dit bygge- eller renoveringsprojekt, dette kan i yderste konsekvens føre til en retssag.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Hjælp til retssag

Retssager om byggeri og renovering – få hjælp fra en erfaren advokat

Af og til sker det, at en bygherre kommer i direkte konflikt med sin entreprenør. Sådan en konflikt kan i yderste konsekvens føre til retssager. I sådanne situationer kan det være nødvendigt at kontakte en advokat.

Hos Advodan kan en advokat med speciale i bygge- og renoveringsprojekter hjælpe dig, hvis der er opstået konflikter omkring din bygge- eller renoveringssag. Står du overfor en potentiel retssag hjælper vi dig.

Tag en uforpligtende samtale med en advokat med speciale i byggeri i dag.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i bygge- og renoveringsprojekter, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?