PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Retssag – byggeprojekter

Der kan opstå uenigheder og konflikter under dit bygge- eller renoveringsprojekt, dette kan i yderste konsekvens føre til en retssag.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Hjælp til retssag

Retssager om byggeri og renovering – få hjælp fra en erfaren advokat

Af og til sker det, at en bygherre kommer i direkte konflikt med sin entreprenør. Sådan en konflikt kan i yderste konsekvens føre til retssager. I sådanne situationer kan det være nødvendigt at kontakte en advokat.

Hos Advodan kan en advokat med speciale i bygge- og renoveringsprojekter hjælpe dig, hvis der er opstået konflikter omkring din bygge- eller renoveringssag. Står du overfor en potentiel retssag hjælper vi dig.

Tag en uforpligtende samtale med en advokat med speciale i byggeri i dag.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores 20 kontorer fordelt over landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i bygge- og renoveringsprojekter, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?