PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Byggekontrakt

Med en husbyggekontrakt sætter du klare rammer for dit byggeri, så du undgår konflikter med entreprenører og håndværkere.

Vi tilbyder:

  1. Gennemgang af kontrakter og bilag
  2. Personlig rådgivning
  3. Forhandling med entreprenører og samarbejdspartnere

Vi hjælper med din husbyggekontrakt

Uanset om du skal bygge om, bygge til eller bygge helt nyt, anbefaler vi, at du udarbejder en byggekontrakt i samarbejde med din entreprenør eller håndværker.

Hvis I ikke har en klar aftale om, hvordan arbejdet skal udføres, og så længe entreprenøren udfører sit arbejde fagmæssigt korrekt, så kan han eller hun principielt udføre opgaven, præcis som han eller hun vil. Formålet med en byggekontrakt er derfor at sætte klare rammer for byggeriet, så du undgår konflikter med din entreprenør.

Hos Advodan tilbyder vi rådgivning til din husbyggekontrakt, dette indbefatter blandt andet:

  • Gennemgang af din husbyggekontrakt med udgangspunkt i dit behov
  • Overblik over bilag
  • Forhandling af vilkår med entreprenører og samarbejdspartnere.

Tag kontakt til Advodan i dag og bliv klogere på mulighederne ved en husbyggekontrakt.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i bygge- og renoveringsprojekter, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?