PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Udlændingeret

Udlændingelovgivningen regulerer udlændinges indrejse og ophold i Danmark. Her er det ofte de små detaljer, der har betydning for, om du får medhold eller afslag i din sag. Det er derfor en god idé at få hjælp fra en advokat med speciale i udlændingeret, hvis du ønsker hjælp til familiesammenføring, asyl, opholdstilladelse, arbejdstilladelse eller noget helt femte. Her på siden kan du se, hvad vi kan hjælpe dig med hos Advodan.

Alle vores ydelser

Familiesammenføring

Det kan være en kompliceret proces at søge om familiesammenføring. Der er mange regler og krav, som dig og din familie skal opfylde, og ansøgningsprocessen kan virke uoverskuelig. Hos Advodan kan vi hjælpe jer, hvis I vil søge om familiesammenføring. Vi kan hjælpe med at afdække, om I opfylder kravene for familiesammenføring, hjælpe med at udfylde jeres ansøgning, og vi kan også rådgive jer, hvis I ønsker at blive gift i Danmark.

Få hjælp til familiesammenføring

Asyl i Danmark

Har du brug for hjælp til at søge om asyl i Danmark? Hos Advodan kan en af vores advokater med speciale i udlændingeret hjælpe dig med at søge om asyl. Vi kan hjælpe dig med at gennemgå din sag, lave en skriftlig ansøgning til Flygtningenævnet med argumentation for din ret til asylbeskyttelse, samt deltage på nævnsmødet sammen med dig, hvor vi taler din sag overfor dommerne.

Få hjælp til at søge om asyl i Danmark

Statsborgerskab og permanent opholdstilladelse

Som udenlandsk statsborger kan det være svært at finde rundt i de mange krav til statsborgerskab og permanent opholdstilladelse i Danmark. Hos Advodan kan vores advokater hjælpe dig med at gennemgå dine muligheder og rådgive dig om, hvordan du gør, hvis du vil søge om permanent opholdstilladelse eller statsborgerskab.

Få hjælp til dansk statsborgerskab og permanent opholdstilladelse

Arbejdstilladelse i Danmark

Vil du søge om arbejdstilladelse i Danmark? Så er der en række forhold, du skal være opmærksom på. Hos Advodan kan vi hjælpe både dig som er lønmodtager og ønsker at arbejde i Danmark, og vi kan hjælpe virksomheder, der ønsker at ansætte udenlandske medarbejdere. Vi rådgiver ud fra i den danske udlændingelov samt gældende EU-regler.

Få hjælp til arbejdstilladelse i Danmark

Inddragelse af opholdstilladelse

Har du mistet din opholdstilladelse? Hos Advodan kan en advokat hjælpe dig med at finde vigtige oplysninger om dit liv i Danmark og din tilknytning til Danmark, så du er stillet bedst muligt, når du igen skal søge om opholdstilladelse. Vi rådgiver dig, og vi kan også hjælpe dig med at sende alle vigtige oplysninger til Udlændingestyrelsen.

Få hjælp, hvis din opholdstilladelse står til at blive inddraget

Visum i Danmark

Skal du på forretningsbesøg eller turistbesøg i Danmark? Så kan du i visse situationer få brug for et visum. Hos Advodan har vi stor erfaring med visum. Vi kan rådgive dig om visumreglerne og hjælpe dig med selve ansøgningsprocessen.

Få hjælp til ansøgning om visum