PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Inddragelse af opholdstilladelse

Der kan være situationer, hvor din opholdstilladelse inddrages af særlige grunde, for eksempel ved skilsmisse.

Vi tilbyder

  1. Rådgivning omkring muligheden for fortsat ophold i Danmark
  2. Udfyldelse af skema til Udlændingestyrelsen
  3. Hjælp til at sende alle øvrige vigtige oplysninger til Udlændingestyrelsen

Få hjælp, hvis din opholdstilladelse står til at blive inddraget

Hvis du har opnået opholdstilladelse som et resultat af familiesammenføring, så forsvinder grundlaget for din opholdstilladelse ved fx skilsmisse, og du skal derfor i kontakt med Udlændingestyrelsen. Hvis du skal have lov at blive i Danmark, er det vigtigt, at bestemte forhold vedrørende din situation bliver fremhævet for styrelsen.

Vi kan hjælpe dig med at finde relevante oplysninger om dit liv i Danmark og din tilknytning til landet, så du er stillet bedst muligt, når du søger om opholdstilladelse.

Vi kan hjælpe dig med at udfærdige et brev, der fremhæver de forhold, som er relevante for din fortsatte opholdstilladelse. Derudover kan vi hjælpe dig med at udfylde skemaet til Udlændingestyrelsen.

Vi kan hjælpe dig med at finde vigtige oplysninger om dit liv i Danmark og din tilknytning til Danmark, så du er stillet bedst muligt, når du søger om opholdstilladelse.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 110 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Er din opholdstilladelse blevet inddraget? Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig.