PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Statsborgerskab og permanent opholdstilladelse

Som udenlandsk statsborger kan du søge om dansk statsborgerskab eller permanent opholdstilladelse. Du skal dog opfylde en række krav først.

Vi tilbyder:

  1. Gennemgang af grundlaget for din nuværende opholdstilladelse
  2. Rådgivning om hvordan du kan komme til at opfylde kravene

Hjælp til statsborgerskab eller permanent opholdstilladelse

Det kan være svært at finde rundt i de mange krav til statsborgerskab og permanent opholdstilladelse i Danmark. Hos Advodan kan vores advokater med speciale i udlændingeret hjælpe dig med at få overblik over de mange krav og dine muligheder.

Vi gennemgår grundigt dit nuværende grundlag for opholdstilladelse, hvorefter vi rådgiver dig om, hvordan du kan opfylde kravene til enten permanent opholdstilladelse eller statsborgerskab. Med en advokat ved din side er du sikret, at der er styr på formalia. Vi hjælper dig til at forstå dine rettigheder og er med dig gennem hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 110 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for hjælp til statsborgerskab og permanent opholdstilladelse?