PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Trine Binderup

Advokat, Ass. Partner

Trine Binderup

Advokat, Ass. Partner

Trine Binderup

Advokat, Ass. Partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Møderet for Landsret
2018
Medlem af Ligebehandlingsnævnet
2021
Medlem af Udlændingenævnet

Om Trine

Jeg er advokat og associeret partner samt personale ansvarlig hos Advodan Aalborg og jeg har været en del af virksomheden fra 2015.

Jeg beskæftiger mig i høj grad med arbejds- og ansættelsesret, hvor jeg samlet har 14 års erfaring i bagagen. Først hos faglig organisation og dernæst som personalejurist i offentlig regi. Jeg har via de erfaringer oparbejdet et stort kendskab til generel HR, administration og ledelsesudvikling.

Herudover er jeg specialiseret i områderne persondataret og GDPR, sager om markedsføring, udlændingesager, behandling af dødsboer og erstatning for personskader.

 

Speciale i ansættelsesret og udlændingesager

Med mange års erfaring indenfor arbejds- og ansættelsesret har jeg oparbejdet et stort kendskab til ansættelser og afskedigelser, herunder fratrædelsesaftaler og områder såsom ansættelsesklausuler, virksomhedsoverdragelser, forskelsbehandling, ferieloven mv. Jeg holder løbende foredrag for revisorer, bogholdere, personalechefer og øvrige samarbejdspartnere indenfor alle grene af ansættelsesret.

Derudover er jeg udnævnt af Beskæftigelsesministeren tilbage i 2018 som medlem af Ligebehandlingsnævnet, der træffer afgørelser i sager om forskelsbehandling, blandt andet handicap og alder og ligebehandlingsloven.

Jeg har desuden i de sidste 5 år beskæftiget mig i stort omfang med udlændingesager i relation til opholdstilladelser, ægtefællesammenføring, statsborgerskab, inddragelsessager, visum, asyl med videre, og jeg møder som advokat blandt andet i Flygtningenævnet.

Jeg fører løbende retssager, og har møderet for landsret.

 

Netværk

Jeg er medlem af flere netværksgrupper, blandt andet er jeg en del af Advokatforum i Udlændingestyrelsen samt netværket udlændingeretshjælpen i Århus.

 

Privat

Jeg bor i Støvring. Fritiden nyder jeg med familie og venner, og så har jeg har en særlig tilknytning til Italien, hvor min kæreste kommer fra. På det sportslige plan er jeg dedikeret løber og dressurrytter.

 

Hvis du har brug for rådgivning i forbindelse de nævnte områder, så ring gerne til mig hos Advodan Aalborg på 9631 3329 eller skriv til mig på trbl@advodan.dk 

Vise mere

Det siger vores kunder

Jeg har i forbindelse med et ansættelsesretligt erstatningskrav fået juridisk bistand fra Trine. Det høje faglige kompetenceniveau og den gode kommunikationsevne hos Trine hjalp mig igennem forløbet og indfriede mine forventninger til juridisk bistand. Jeg vil klart anbefale Trine, da hun hjælper på et højt fagligt niveau og formår at skabe ro under hele processen.
Anja Nielsen Selvstændig ved ABN Bogføring

Det siger vores kunder

I forbindelse med en arvesag kontaktede jeg advokat Trine Binderup. Jeg blev mødt af en professionel tilgang, trods min sag kan synes lille i et større perspektiv. Jeg vil bestemt anbefale Trine Binderup og Advodan Aalborg, da jeg oplevede en professionel men også tryg håndtering af min sag.
Allan Sigfredsen Privat klient