PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Arbejdstilladelse i Danmark

Ønsker du som udlænding at arbejde i Danmark? Så er det vigtigt at komme i kontakt med en advokat.

Vi hjælper med:

  1. Afdækning af mulighederne for at arbejde i Danmark
  2. Udfyldelse af ansøgning, herunder indhentning af relevant dokumentation og kontakt til SIRI
  3. Rådgivning efter udlændingeloven og EU-reglerne

Få hjælp til arbejdstilladelse i Danmark

Hvis du ønsker at komme til Danmark for at arbejde, er der en række forhold, du skal være opmærksom på. Hos Advodan kan vi hjælpe dig med at afdække mulighederne for arbejde i Danmark – både for dig som er lønmodtager, men også for virksomheder, der ønsker at ansætte udenlandske medarbejdere.

Vi rådgiver dig med udgangspunkt i den danske udlændingelov samt gældende EU-regler. Du er dermed sikret en grundig rådgivning, der inddrager al relevant lovgivning.

Når du skal arbejde i Danmark, skal du udfylde en ansøgning. Her hjælper vi dig gennem hele ansøgningsprocessen. Vi hjælper dig med at indsamle den nødvendige dokumentation og sørger for at udfylde ansøgningen. Derudover står vi for kontakten til Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI).

Hvis du er udlænding og arbejder i Danmark uden den påkrævede arbejdstilladelse, kan det få strafferetlige konsekvenser for både dig selv og din arbejdsgiver.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 110 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for hjælp til at søge om arbejdstilladelse?