PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Visum

Ønsker du at komme til Danmark via visum? Tag kontakt til en advokat og få hjælp til ansøgningsprocessen.

Vi tilbyder

  1. Rådgivning vedrørende ansøgningsprocessen
  2. Udfyldelse af ansøgning

Få hjælp til ansøgning om visum 

Du kan få brug for et visum, hvis du fx skal på forretningsbesøg eller turistbesøg i Danmark. Et visum giver dig ret til at opholde dig i Danmark i op til 90 dage. De 90 dage kan enten bruges på ét sammenhængende ophold eller på flere kortere ophold.

Hvis du ønsker at få visum i Danmark, eller du ønsker at hjælpe nogen med at opnå visum i Danmark, så skal du gennem en ansøgningsproces. Hos Advodan kan vi hjælpe dig gennem hele processen, så du er sikker på, at der er styr på formalia. Vi hjælper både med udfyldelse af ansøgningen og sørger for, at den bliver sendt til den relevante danske myndighed.

Hos Advodan har vi stor erfaring med processen for opnåelse af visum. Vi kan rådgive dig om visumreglerne og hjælpe dig med ansøgningsprocessen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 110 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for hjælp til at søge visum?