PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Familiesammenføring

Med en tilladelse til familiesammenføring kan din familie få mulighed for at komme til Danmark.

Vi tilbyder

  1. Personlig rådgivning
  2. Hjælp til ansøgningsprocessen

Skal I bruge hjælp til familiesammenføring?

Hvis du opholder dig i Danmark, og din familie bor i udlandet, har du mulighed for at ansøge om familiesammenføring. Det er dog en kompliceret proces, hvor du skal tage hensyn til forskellige regler og krav. Hos Advodan kan vi hjælpe dig med at få overblik over ansøgningsprocessen og de krav, I skal opfylde.

 

Vi kan hjælpe dig med:

  1. Afdækning af om I opfylder kravene for familiesammenføring
  2. Udarbejdelse af plan for hvordan I kan komme til at opfylde kravene, hvis I ikke gør det på nuværende tidspunkt
  3. Udfyldning af ansøgningen om familiesammenføring, herunder indsamle den nødvendige dokumentation
  4. Rådgivning hvis I ønsker at blive gift i Danmark, samt hjælp til ansøgningsprocessen ved Familieretshuset

 

Når du ansøger om familiesammenføring vil du blive bedt om at fremsende dokumentation for forskellige forhold. Det kan for eksempel være dokumentation for et indgået ægteskab, jeres relation forud for ægteskab og meget andet. Her kan det få afgørende betydning, at du sender den korrekte dokumentation, så din ansøgning bliver fyldestgørende inden den sendes til Udlændingestyrelsen.

Med udgangspunkt i den konkrete situation hjælper vi dig med at vurdere, hvilken dokumentation, der skal sendes, samt med at fremskaffe den nødvendige dokumentation. 

Ved at have en advokat på din side under ansøgningsprocessen, sikrer du, at du og din familie er bedst muligt stillet for at få godkendt jeres ansøgning.

Hvis I ønsker at blive gift

Hvis I ønsker at blive i gift i Danmark, skal I have tilladelse fra det danske Familieretshus. I skal derfor igennem en ansøgningsproces, forud for at I kan blive gift. Vi kan hjælpe jer trygt gennem denne ansøgningsproces, så I er bedst muligt stillet. En plan og tidsperspektivet er ofte altafgørende i disse situationer.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 110 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Læs også:

Ægtefællesammenføring - søg hjælp tidligt og undgå afslag

Hvornår anerkender Danmark et ægteskab?

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning om familiesammenføring?