PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Forældremyndighed og samvær

Der kan være mange juridiske spørgsmål og problemstillinger forbundet med at ophæve samlivet, når der er børn involveret. Hos Advodan kan vi blandt andet hjælpe med en samværsaftale og rådgivning i forbindelse med fordeling af forældremyndighed og bopælsret.

Alle vores ydelser

Samværsaftale

Står du og din tidligere partner og skal blive enige om en samværsaftale? Hos Advodan kan vi hjælpe jer med en løsning, som er bedst for jeres børn. Vi kan rådgive jer om alt fra jeres rettigheder, hvordan ferie og højtider skal fordeles mellem jer, transportomkostninger i forbindelse med samværet til forhandlinger, møder i Familieretshuset og meget mere.

Få juridisk rådgivning om samværsaftale

Forældremyndighed

Ved separation eller skilsmisse vil du og din partner som udgangspunkt dele den fælles forældremyndighed, men I skal tage stilling til, hvor børnene skal have bopæl. Advodan står klar til at rådgive jer, og finde en ordning, som passer til jeres familie og børns ønsker. Hvis I ikke kan opnå enighed om, hvordan I skal fordele forældremyndigheden eller bopæl, står vi klar til at hjælpe i Familieretshuset og om nødvendigt i retten.

Få hjælp og vejledning om forældremyndighed