PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Samværsaftale

Hvis I vælger at ophæve samlivet, har barnet/børnene stadig ret til samvær med begge forældre – lige meget om I er gift eller ugifte samlevende. En advokat kan hjælpe dig med de juridiske spørgsmål og problemstillinger, der opstår i forbindelse med opdeling af samværet.

Vi tilbyder:

  1. Generel rådgivning
  2. Forhandlinger med din tidligere partner og dennes advokat
  3. Møder i Familieretshuset

Få hjælp til jeres samværsaftale

En samværsaftale er en aftale om, hvor meget samvær børnene skal have med den forælder, som de ikke bor sammen med. Samværsaftaler er vidt forskellige. Hvad der er bedst for dine børn, afhænger af mange forskellige faktorer. Som udgangspunkt er det helt op til dig og din tidligere partner at vurdere, hvor meget samvær I hver især skal have med børnene.

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med din samværsaftale. Vi hjælper blandt andet med:

  • Rådgivning om dine rettigheder
  • Hvordan ferie og højtider skal fordeles mellem jer
  • Transportomkostninger i forbindelse med samværet
  • Forhandlinger med din tidligere partner og dennes advokat
  • Møder i Familieretshuset
  • Retssagen, hvis der ikke opnås en løsning i Familieretshuset

Vi vil også kunne bistå i forbindelse med at gennemtvinge samvær.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i forældremyndighed og samvær, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til