PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Forældremyndighed

Med fuld forældremyndighed kan man bestemme alle forhold i børnenes liv. Med fælles forældremyndighed skal man som forældre være enige om de vigtigste beslutninger.

Vi tilbyder:

  1. Generel rådgivning
  2. Forhandling med modpart
  3. Møder i Familieretshuset

Få rådgivning om forældremyndighed

Efter separation eller skilsmisse forsætter den fælles forældremyndighed som udgangspunkt. Men I skal tage stilling til spørgsmålet om bopælsret. I skal altså finde ud af, om børnene skal have fast bopæl hos en af jer, eller om I skal have delt bopæl.

Hos Advodan tilbyder vi juridisk rådgivning om forældremyndighed. Vi hjælper og tilbyder rådgiver indenfor:

  • Sager om forældremyndighed
  • Barnets bopæl
  • Samvær
  • Møder i Familieretshuset
  • Mediering ved uoverensstemmelser

 

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores 20 kontorer fordelt over landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i forældremyndighed og samvær, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til