PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Forældremyndighed

Med fuld forældremyndighed kan man bestemme alle forhold i børnenes liv. Med fælles forældremyndighed skal man som forældre være enige om de vigtigste beslutninger.

Vi tilbyder:

  1. Generel rådgivning
  2. Forhandling med modpart
  3. Møder i Familieretshuset

Få rådgivning om forældremyndighed

Efter separation eller skilsmisse forsætter den fælles forældremyndighed som udgangspunkt. Men I skal tage stilling til spørgsmålet om bopælsret. I skal altså finde ud af, om børnene skal have fast bopæl hos en af jer, eller om I skal have delt bopæl.

Hos Advodan tilbyder vi juridisk rådgivning om forældremyndighed. Vi hjælper og tilbyder rådgiver indenfor:

  • Sager om forældremyndighed
  • Barnets bopæl
  • Samvær
  • Møder i Familieretshuset
  • Mediering ved uoverensstemmelser

 

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i forældremyndighed og samvær, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til