PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Generel rådgivning om dødsfald

Hos Advodan står vi klar med rådgivning til dig, der er pårørende til en, som er gået bort.

Vi tilbyder:

  1. Generel rådgivning
  2. Hjælp til overblik over udgifterne

Få juridisk rådgivning om dødsfald

Er du pårørende til en, der er gået bort, er der mange ting, du skal tage stilling til. Der opstår både praktiske og økonomiske spørgsmål i forbindelse med en dødsbobehandling, der kan virke uoverskuelige i en periode præget af sorg.

Vi hjælper dig gennem alle de juridiske spørgsmål, som melder sig de første dage efter et dødsfald – fx hvad du kan og må gøre med afdødes ejendele, og hvilke regninger der må betales. Vi bistår også med rådgivning vedrørende begravelsesudgifter og tilskud.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?