PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Boafgifter

Boafgift er den afgift, der beregnes ud fra de samlede værdier, som en afdød person efterlader sig.

Vi tilbyder:

  1. Generel rådgivning
  2. Hjælp til overblik over udgifterne
  3. Gennemgang af regler om afgifter

Få juridisk rådgivning om boafgifter

Som arving er der to udgifter, du kan komme til at betale i forbindelse med en dødsbobehandling: boafgift og tillægsboafgift. Derudover skal du være opmærksom på, at du også skal betale retsafgift til skifteretten. Retsafgiften bliver typisk betalt i forbindelse med boets udlevering, dvs. når arven er fordelt og bliver udbetalt til arvingerne.

Tag en Advodan-familieretsadvokat med på råd og få overblik over udgifterne i forbindelse med et dødsfald. Når du modtager rådgivning fra en Advodan-advokat tilpasser vi det efter dine behov, vi yder rådgivning om fx:

  • Boafgift
  • Tillægsboafgift
  • Retsafgift
  • Dødsboskat
  • Arveafgift

Herudover også hvilke udgifter, der skal trækkes fra, før disse afgifter beregnes.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i boafgifter og arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?