PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Køb & salg af bolig

Har du planer om at købe et hus, lejlighed eller sommerhus, eller går du med tanker om at sælge din bolig? I alle tilfælde kan det være en fordel at benytte en boligadvokat. Med en boligadvokat fra Advodan ved din side, kan du få professionel og uafhængig rådgivning – uanset om du skal købe eller sælge.

Alle vores ydelser

Køb af villa og sommerhus

Skal du købe eller sælge din bolig? Så er der sikkert mange juridiske og økonomiske spørgsmål, der melder sig. Hos Advodan står vores boligadvokater klar til at rådgive dig, hvad enten du skal købe eller sælge. Vi hjælper dig blandt andet med at gennemgå alle handlens dokumenter, herunder købsaftalen, rapporter, servitutter og lokalplaner. Vi rådgiver dig også om ejerskifteforsikring og øvrige juridiske spørgsmål i forbindelse med handlen.

Læs mere om vores boligrådgivning

Selvsalg – sælg din bolig uden en ejendomsmægler

Hvis du vil sælge din bolig uden brug af ejendomsmægler, er der tale om et selvsalg. Ved et selvsalg skal du være opmærksom på, at du har ansvar for en række administrative opgaver. Du skal blandt andet indhente BBR-meddelelse, tingbog, tilstandsrapport og oplysninger om boligens energimærke. Derudover skal du udarbejde selve købsaftalen, hvor du skal sætte dig grundigt ind i juridiske og økonomiske forhold.

For at komme sikkert i mål med et selvsalg, kan du få hjælp fra en boligadvokat fra Advodan. Vi kan hjælpe med udarbejdelse af dokumenter og tinglysning samt vejlede dig om alle forhold ved salget.

Læs mere om vores boligrådgivning ved selvsalg

Boligadvokat – få hjælp til din bolighandel

Har du fundet drømmeboligen? Eller går du med tanker om at sælge din bolig? Med en boligadvokat fra Advodan ved din side, vil du få en uvildig og professionel boligrådgiver – uanset om du skal købe eller sælge. Vi kan hjælpe med at gennemgå alle dokumenter i forbindelse med handlen og dermed mindske risikoen for, at der senere dukker ubehagelige og dyre overraskelser op i forbindelse med dit køb eller salg.

Hvis du skal i gang med et byggeprojekt eller er interesseret i et hus på tvangsauktion, kan vores boligadvokater også hjælpe dig.

Få hjælp til din bolighandel

Køb af ejerlejlighed

Vil du købe en ejerlejlighed? Så skal du være opmærksom på, at din kommende bolig en del af en fælles bygning. Der er derfor mange forhold du bør tjekke, før du skriver under på købsaftalen. Hos Advodan kan en af vores boligadvokater fører dig trygt gennem bolighandlen. Vi kan hjælpe dig med at gennemgå købsaftalen, undersøge ejerforenings tilstand og økonomi og håndtere tinglysning, skødeskrivning m.m.

Læs mere om køb af ejerlejlighed

Køb af andelslejlighed

Skal du købe en andelslejlighed? Så er det vigtigt, at du sætter dig ind i andelsboligforeningens økonomi og vedtægter, inden du skriver under på købsaftalen. Med en boligadvokat fra Advodan kan du få rådgivning gennem hele købsprocessen. Vi gennemgår handlen med dig og tjekker grundigt op på andelsforeningens tilstand og økonomi, så du ved, hvad du går ind til.

Læs mere om køb af andelsbolig

Forældrekøb

Med et forældrekøb kan du købe en lejlighed og leje den ud til dit barn. Et forældrekøb adskiller sig fra andre boligkøb på visse områder. Der er derfor nogle forhold, som du skal være særlig opmærksom på, inden du køber en bolig og lejer den ud til dit barn. Vores boligadvokater kan rådgive dig om et forældrekøb. Vi kan hjælpe med at gennemgå handlens dokumenter, rådgive om skattemæssige aspekter og hjælpe med at fastsætte husleje og udforme en lejekontrakt mellem dit barn og dig.

Få rådgivning om forældrekøb

Køb af bolig på tvangsauktion

Ved køb af bolig på tvangsauktion har du ikke de samme rettigheder som ved køb af bolig i fri handel. Overvejer du at købe bolig på tvangsauktion, kan Advodan bistå dig gennem hele forløbet. Vi kan blandt andet rådgive om de juridiske og økonomiske forhold inden auktionen, og vi kan deltage og bistå med budafgivning på dagen.

Få hjælp til køb af bolig på tvangsauktion