PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Selvsalg

Vil du selv stå for at sælge din bolig? Med hjælp af en boligadvokat kan du blive guidet trygt gennem hele processen og få hjælp til de juridiske forhold og dokumenter, der skal være i orden både før, under og efter salget.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Udarbejdelse af dokumenter
  3. Hjælp til tinglysning

Få hjælp til selvsalg

Det er altid en god idé at tage en advokat med på råd, når du selv vil sælge din bolig. Derved sikrer du den bedst mulige handel for både dig og køber, og du minimerer risikoen for, at noget går galt undervejs, eller at du efterfølgende løber ind i fx erstatningskrav.

Vores sælgerrådgivning omfatter blandt andet:

  • Hjælp til udarbejdelse af købsaftale
  • Indhentning af relevante offentlig retlige dokumenter, tingbog, servitutter og ejendomsdatarapport
  • Indhentelse af tilbud på tilstandsrapport, el-installationsrapport, energimærke og ejerskifteforsikring
  • Grundig gennemgang af handlens dokumenter
  • Forhandling med køber og købers rådgiver
  • Indhentning af garanti for købesummen. Vi sikrer, at der enten sker en deponering af købesummen, eller at købers bank stiller en bankgaranti for betalingen.
  • Berigtigelse af handlen ved tinglysning af skødet

Vi hjælper også med at udfærdige refusionsopgørelse og meddele ejerskifte til forsyningsværkerne. Vi er med dig hele vejen og sørger for, at du kommer trygt og sikkert i mål med din bolighandel.

Læs mere om selvsalg

Få rådgivning hos en specialiseret boligadvokat, hvis du ønsker at stå for dit boligsalg selv 

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Få hjælp til selvsalg af en boligadvokat