PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Selvsalg

Når du sælger din bolig uden en mægler, er der tale om selvsalg. I et selvsalg skal du være opmærksom på, at du selv har ansvaret for en række administrative og tidskrævende opgaver. Det kan en boligadvokat hjælpe dig med.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Udarbejdelse af dokumenter
  3. Hjælp til tinglysning

Få hjælp til selvsalg

Ulempen ved at sælge selv er, at du selv skal gøre alt arbejdet – og det tager tid. Du skal selv finde den rette køber, og samtidig er der også en lang række oplysninger og dokumenter, du skal have styr på.

Det er altid en god idé at tage en advokat med på råd, når du selv vil sælge din bolig. Derved sikrer du den bedst mulige handel for både dig og køber og minimerer risikoen for, at noget går galt undervejs, eller at du efterfølgende løber ind i fx erstatningskrav.

Læs mere om selvsalg

Få rådgivning hos en specialiseret boligadvokat, hvis du ønsker at stå for dit boligsalg selv 

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores 20 kontorer fordelt over landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?