PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Køb af andelslejlighed

Skal du købe andelsbolig? Få rådgivning til køb af andelsbolig af en Advodan-boligadvokat.

Vi tilbyder:

  1. Gennemgang af handlen og andelsboligforening
  2. Personlig rådgivning
  3. Godkendelse af handel med nødvendige betingelser

Skal du købe andelslejlighed?

Forskellen på en andelsbolig og andre boligformer er, at du ikke ejer boligen. Du ejer derimod en andel i foreningen og har brugsret til en bestemt bolig. Det har betydning for finansiering af boligen - og for din privatøkonomi efter køb. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i andelsforeningens vedtægter og økonomi på forhånd.

Tag en specialiseret Advodan-boligadvokat med på råd, når du skal købe en andelsbolig. Vi hjælper blandt andet med:

  • Handlens dokumenter
  • Økonomi
  • Andelsboligforeningens vedtægter og dine behov
  • Godkendelse af handel med nødvendige betingelser

Læs mere om køb af andelslejlighed

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning om dit andelsboligkøb?