PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Køb af villa eller sommerhus

Et boligkøb er en kompliceret og tidskrævende proces. Hos Advodan står vi klar med hjælp og rådgivning til dig, der ønsker at købe hus eller sommerhus.

Vi tilbyder:

  1. Gennemgang af alle handlens dokumenter
  2. Personlig rådgivning og juridisk undersøgelse
  3. Godkendelse af handel med nødvendige betingelser

Få hjælp til køb af hus eller sommerhus

Når du køber villa, parcelhus, rækkehus eller sommerhus, er du ansvarlig for både grund og ejendom. Derfor kræver et huskøb, at du sætter dig godt ind i en lang række forhold. Uden juridisk erfaring kan det være svært at vide, hvad man skal undersøge.

Hos Advodan kan en boligadvokat hjælpe dig med gennemgang af alle handlens dokumenter, herunder købsaftalen, rapporter, servitutter og lokalplaner. Vi tilbyder dertil en undersøgelse af alle juridiske aspekter af handlen samt fremsendelse af godkendelse af handlen med de nødvendige betingelser. Vi kan ligeledes hjælpe med at rådgive om forsikringsforhold, herunder forholdende omkring ejerskifteforsikring, når det er aktuelt.

Er du usikker på, hvordan du kommer i gang med at købe et hus eller sommerhus, tager vi også gerne et møde, hvor vi gennemgår de forskellige forhold, du bør være opmærksom på. 

Læs mere om boligkøb

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.