PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Boligkøb & boligsalg

Skal du i gang med at købe eller sælge bolig, har du en spændende, men også en stor opgave foran dig. Vi hjælper dig, hvad end du skal sælge dit sommerhus i Sydeuropa eller på boligjagt i Hovedstaden.

Der er mange juridiske og økonomiske spørgsmål at forholde sig til i forbindelse med en bolighandel. Det kan være svært at overskue, hvis du ikke har gjort den slags før. Derfor har vi forsøgt at skabe et overblik her på siden, som hjælper dig videre med dit boligkøb eller -salg, uanset hvor langt du er i processen.

Du kan til enhver tid kontakte Advodan, hvis du ønsker rådgivning i forbindelse med din bolighandel. Vores boligadvokater står klar til at tage hånd om det juridiske, så du kan koncentrere dig om at finde drømmeboligen eller den rette køber til dit hjem.

Hos Advodan tilbyder vi juridisk rådgivning uanset om du skal købe eller sælge din bolig.

Indsender formularen...

Skal du købe ny bolig? Læs vores e-bog om sikker bolighandel, hvor du får juridiske tips og gode råd til dit boligkøb.

Boligkøb

Et boligkøb er en kompliceret og tidskrævende proces. Det kræver viden og erfaring med at læse og gennemskue de dokumenter, oplysninger og tilbud, du som køber, vil blive præsenteret for i forbindelse med dit boligkøb.

Når du bruger en boligadvokat, får du klarhed over, hvad du køber. Dermed minimerer du risikoen for, at der senere dukker ubehagelige og dyre overraskelser op i forbindelse med dit køb. Du får med andre ord en sikker bolighandel.

En boligadvokat kan også rådgive dig, hvis du skal sælge din bolig.

Læs mere om boligkøb

Førstegangskøber - det skal du vide inden du køber bolig

Står du overfor dit første boligkøb? Så er der sandsynligvis mange ting, som virker uoverskuelige. Vi anbefaler, at du starter med at se på din økonomi – og dernæst at du søger økonomisk, juridisk og byggeteknisk rådgivning. 

Få tips til dit første boligkøb her
Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?