Køb af ejerlejlighed

Tag en specialiseret boligadvokat fra Advodan med på råd, når du skal købe ejerlejlighed.

Vi tilbyder:

  1. Gennemgang af handlens dokumenter
  2. Rådgivning og gennemgang af ejerforening og vedtægter
  3. Forhandling og godkendelse af betingelser - tilpasset bolig og dit behov

Skal du købe ejerlejlighed?

Når du overvejer at købe ejerlejlighed, skal du være opmærksom på, at din kommende bolig en del af en fælles bygning. Derfor skal du være klar over en række ting både ved lejlighed og ejendom, inden du skriver under på købsaftalen.

Det er en større investering at købe ejerlejlighed, og der er mange faldgruber, som kan blive dyre for dig, hvis du ikke er opmærksom på dem. Du kan derfor med fordel få rådgivning af en boligadvokat, når du står overfor et køb i denne størrelsesorden: uanset om der er tale om en etværelses- eller en herskabslejlighed. Vi står klar til at hjælpe dig.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?