PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Boligrådgivning

En boligadvokat er din uvildige og professionelle rådgiver i forbindelse med byggeri, (ud)leje, boligkøb og boligsalg.

Vi tilbyder:

  1. En indledende uforpligtende samtale
  2. Afdækning af behov
  3. Personlig rådgivning

Har du brug for en boligadvokat?

Et boligkøb er en kompliceret proces, som kræver masser af viden og erfaring med at læse og gennemskue alle de dokumenter, oplysninger og tilbud, du som køber bliver præsenteret for i forbindelse med et boligkøb.

Når du anvender en boligadvokat, får du klarhed over, hvad du køber, og dermed mindsker du risikoen for, at der senere dukker ubehagelige og dyre overraskelser op i forbindelse med dit køb. Med andre ord får du en sikker bolighandel.

En boligadvokat kan også rådgive dig, hvis du skal sælge din bolig. Advokaten kan blandt andet rådgive dig om fordele ved de forskellige salgsformer: ejendomsmægler, selvsalg, budrunde eller med-salg. Advokaten kan også hjælpe dig med at forhandle det honorar, som en ejendomsmægler skal have.

En specialiseret boligadvokat kan hjælpe dig med de juridiske spørgsmål, der dukker op, når du:

  • Skal eller er i gang med et byggeprojekt
  • Lejer eller udlejer en bolig
  • Skal købe en bolig, herunder på tvangsauktion
  • Skal sælge din bolig

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

 

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?