PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Få hjælp til køb af bolig på tvangsauktion

Overvejer du at købe bolig på tvangsauktion, har du ikke de samme rettigheder, som når du køber hus i fri handel.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Deltagelse på tvangsauktionen
  3. Hjælp til at hjemtage auktionsskøde

Få hjælp til køb af bolig på tvangsauktion

Der kan være mange penge at spare ved at købe hus på tvangsauktion, og mange benytter sig derfor af muligheden for at gøre en god handel. Du skal dog være ekstra godt forberedt – både praktisk og økonomisk, da der gælder andre regler end ved et almindeligt huskøb.

Hos Advodan bistår vi gennem hele forløbet, når du vil købe hus på tvangsauktion.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Rådgivning inden auktionen omkring de juridiske og økonomiske aspekter af at købe ejendom på tvangsauktion
  • Deltagelse på tvangsauktionen: Vi rådgiver om de oplysninger, som kommer frem umiddelbart inden auktionen, og vi kan også bistå med selve budafgivningen
  • Hjælp til at hjemtage auktionsskøde

Læs mere om køb af bolig på tvangsauktion.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?