PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Fremmøde i Skatteankenævn eller Landsretten

Skal du fremmøde i Skatteankenævnet eller i Landsretten, så kan du tage en specialiseret advokat fra Advodan med.

Vi tilbyder:

  1. Generel rådgivning
  2. Hjælp til fremmøde i Skatteankesnævnet
  3. Hjælp til fremmøde i Landsretten

Tag en advokat med i Skatteankenævnet eller i Landsretten

Hos Advodan kan vi hjælpe dig, hvis du skal fremmøde i Skatteankenævnet eller i Landsretten. Vi har specialiserede advokater, der er tilstede i hele landet.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores 20 kontorer fordelt over landet arbejder der mere end 110 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i skat, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?