PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Fremmøde i Skatteankenævn eller Landsretten

Skal du fremmøde i Skatteankenævnet eller i Landsretten, så kan du tage en specialiseret advokat fra Advodan med.

Vi tilbyder:

  1. Generel rådgivning
  2. Hjælp til fremmøde i Skatteankesnævnet
  3. Hjælp til fremmøde i Landsretten

Tag en advokat med i Skatteankenævnet eller i Landsretten

Hos Advodan kan vi hjælpe dig, hvis du skal fremmøde i Skatteankenævnet eller i Landsretten. Vi har specialiserede advokater, der er tilstede i hele landet.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 110 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i skat, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?