PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Klage over ejendomsvurdering

Har du fået en ny ejendomsvurdering? Og er du ikke enig i denne vurdering? Så kan en advokat hjælpe dig med at klage.

Vi tilbyder:

  1. Hjælp til at klage over ejendomsvurdering
  2. Gennemgang af din vurdering
  3. Rådgivning til tilbagebetaling

Få hjælp til at klage over din ejendomsvurdering

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med at klage over Skats ejendomsvurdering af din bolig. Vi kender klagefristerne og dine muligheder, vi rådgiver blandt andet også om: 

  • Gennemgang af din vurdering
  • Deklarationsprocessen
  • Hvordan du skal forholde dig til tilbagebetaling
  • Rådgivning om de nye ejendomsvurderinger og problematikker herom

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 110 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i skat, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?