PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Skatteforbehold

Et Skatteforbehold kan være et alternativ til bindende svar fra Skat. Et skatteforbehold kan være relevant ved overdragelse af fast ejendom, her gøre overdragelsen betinget af, at handlen får bestemte og ønskede skattemæssige virkninger.

Vi tilbyder:

  1. Generel skatterådgivning
  2. Hjælp til skatteforbehold

Få rådgivning om skatteforbehold af en Advodan-advokat

Hos Advodan står vi klar med hjælp til at udarbejde dit skatteforbehold. Vi hjælper dig med at dit skatteforbehold opfylder de betingelser, der skal til for at blive godkendt og Skat godkender det, så parterne kan udnytte skatteforbeholdet.

Vi hjælper dig også med hvad der skal ske, hvis parternes forventning til den skattemæssige behandling ikke opfyldes fx ved at lade handlen gå tilbage.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 110 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i skat, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til