PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advokater med speciale i erstatning

Om du er kommet til skade i trafikken, på dit arbejde eller et tredje sted, kan du læse med her og blive klogere på dine muligheder for erstatning. Vi kan også hjælpe dig, hvis du har brug for en advokat til din erstatningssag.

I en erstatningssag er der ofte mange penge på spil, og det er afgørende med god juridisk rådgivning såvel som menneskelig opbakning igennem helt forløbet. Fx er det vigtigt, at du anmelder din skade det rette sted med alle relevante informationer indenfor de gældende frister.

En erstatningsadvokat kan hjælpe dig med at opnå det bedste resultat i din erstatningssag og sikre, at du kender din fulde retsstilling. Hos Advodan kan du få tilknyttet en specialiseret erstatningsadvokat, som tager hånd om din sag og hjælper dig med alle dele af erstatningsretten, forsikringsretten og sagens økonomiske elementer.

I modsætning til forsikringsselskaberne repræsenterer en Advodan-advokat dig og arbejder kun for dine interesser.

 

Hvad koster en erstatningsadvokat?

Det afhænger selvfølgelig af sagens omfang, hvad det koster at få hjælp af en erstatningsadvokat. Ofte kan du kræve tilskud til udgifter til advokatbistand erstattet af den, som har forvoldt din skade. 

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Patientskadeerstatning

Hvis du har fået en skade efter undersøgelser eller behandling hos en sundhedsperson, som du ellers ikke ville have fået, kan du være berettiget til patienterstatning.

Læse mere om patientskadeerstatning 

Erstatning for piskesmæld

Hvis en anden person er skyld i, at du har fået piskesmæld, eller hvis du har en ulykkesforsikring, kan du søge om erstatning. Det kan dog være svært at komme i mål med, fordi skaden er svær at bevise. Søger du om erstatning for piskesmæld, bør du derfor alliere dig med en advokat, som kan hjælpe dig med at stå bedst muligt overfor forsikringsselskabet.

Læs mere om erstatning for piskesmæld

Personskadeerstatning

Hvis du har fået en skade efter en ulykke, kan du være berettiget til personskadeerstatning, hvis en anden person er skyld i din skade, eller du er dækket af en ulykkesforsikring.

Når du søger om personskadeerstatning skal du huske, at du er oppe mod et forsikringsselskab, som kan have interesse i, at du får den lavest mulige kompensation. Derfor kan du med fordel kontakte en advokat, som varetager dine interesser og hjælper dig med at få den erstatning, du har ret til.

Læs mere om personskadeerstatning

Sygedagpenge

Når du har fået en sygdom eller skade, kan det betyde, at du enten må stoppe med at arbejde, gå ned i arbejdstid, eller at du ikke kan varetage samme arbejdsopgaver som før. Der er forskellige muligheder for økonomisk hjælp i sådan en situation.

Læs mere om sygedagpenge

Få hjælp til