PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Vi guider dig gennem bolighandel, lejeret og byggeprojekt

Har du brug for hjælp til dit næste boligkøb eller med dit byggeprojekt? Vi har lavet en række guides, som klæder dig på til alt fra dit sommerhuskøb til opsigelse af dit lejemål.

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvor du skal starte eller slutte når du skal købe, sælge, bygge eller leje en bolig, er du ikke den eneste. Der er nemlig mange juridiske og økonomiske spørgsmål, du skal forholde dig til i jagten på din bolig. Og netop derfor kan det være en god idé at alliere sig med en boligadvokat. En boligadvokat kan bl.a. hjælpe dig med at afklare hvordan du køber en bolig, om du har brug for en ejerskifteforsikring, hvad du skriver under på i lejekontrakten og hvad du skal være opmærksom på i byggekontrakten.  

Med en boligadvokat fra Advodan får du overblik over hele processen. Vi prioriterer en god og løbende dialog, så du kan koncentrere dig om at finde din drømmebolig eller den rette køber til dit hjem.

Hos Advodan kan du få hjælp til de mange juridiske og økonomiske spørgsmål der opstår, når du skal finde dit næste hjem.

Boligkøb og boligsalg

Når du køber eller sælger en bolig, er der mange ting du skal holde styr på. Derfor har vi lavet en række guides, så du bliver godt klædt på til din bolighandel. Du kan fx finde guides til:

Læs mere om boligkøb og boligsalg

Tvangsauktioner

Du kan ofte gøre en god handel, hvis du køber et hus på tvangsauktion. Boligprisen vil sædvanligvis være lavere end et boligkøb i fri handel, da boliger på tvang typisk bliver solgt til 10 eller 20% under markedsprisen. Der er dog forbundet flere risici med køb af bolig på tvang, da du ikke har de samme rettigheder, som hvis du køber din bolig på det frie boligmarked.

Læs mere om tvangsauktioner

Leje og udleje

Lejeloven er kompliceret, og uanset om du er lejer eller udlejer, er det vigtigt, at du sætter dig ind i reglerne. Hos Advodan kan vi hjælpe dig med alt fra udarbejdelse af lejekontrakt og indflytningsrapport til rådgivning omkring boligret, hvis der er opstået en konflikt mellem lejer og udlejer.

Vi tilbyder blandt andet rådgivning inden for:

Læs mere om leje og udleje

Byggekontrakter

Det kan være svært at overskue et byggeprojekt, da der er mange ting at holde styr på. Du skal fx have styr på alle de væsentlige dokumenter og aftaler med entreprenører og håndværkere inden du går i gang. Dertil bør du gøre dig tanker om budget, tidsplaner, og hvem der skal bære ansvaret og risikoen, hvis tingene ikke går som planlagt.

Læs mere om byggekontrakter
Indsender formularen...

Skal du købe ny bolig? Læs vores e-bog om sikker bolighandel, hvor du får juridiske tips og gode råd til dit boligkøb.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?