PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Gennemgang af lejekontrakt

Skal du leje en bolig, så er det vigtigt, at du har styr på dine rettigheder og indholdet i lejekontrakten, inden du underskriver.

Vi tilbyder:

  1. Rådgivning om lejeretlige forhold
  2. Gennemgang af lejekontrakt
  3. Indflytningsrapport

Få professionel hjælp inden du underskriver din lejekontrakt

Som lejer bør du sørge for, at der er udarbejdet en lejekontrakt, som regulerer lejeforholdet. Den er nemlig et vigtigt værktøj, hvis der er opstår konflikter, uenigheder eller misforståelser.

Hos Advodan kan en specialiseret lejeretsadvokat hjælpe dig med at gennemgå din lejekontrakt og rådgive dig om dine rettigheder, inden du underskriver en lejekontrakt. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Gennemgang af indholdet i lejekontrakten
  • Rådgivning om husleje
  • Indflytningsrapporten
  • Om udlejer overholder reglerne ved fx opsigelse eller ophævelse
  • Rådgivning om lejeloven og dine rettigheder

Tag en uforpligtende samtale med en lejeretsadvokat og få afdækket dine behov for professionel hjælp.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i leje og udleje, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Få hjælp til