PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Få juridisk rådgivning hos en GDPR-advokat

Der stilles store krav til virksomheder, som behandler persondata. En Advodan-persondataspecialist kan rådgive om, hvilke løsninger der passer til netop din virksomhed.

Palle Eskildsen Jensen
Advokatfuldmægtig

Få hjælp til at håndtere din virksomheds persondata

Alle virksomheder håndterer persondata - enten fra medarbejdere, leverandører eller kunder. Der stilles store krav til virksomheder, der behandler persondata og det er derfor vigtigt, at have styr på reglerne. 

Med en GDPR-advokat får du afdækket din virksomheds behov for hjælp til håndtering af persondata. Advodans persondataspecialister kan bl.a. hjælpe jer med:

  • Persondatatjek – kortlægning og analyse af persondata samt forslag til handlingsplan til at sikre, at virksomheden efterlever reglerne
  • Interne retningslinjer til medarbejdere, der håndterer personoplysninger i din virksomhed (fx HR, markedsføring, it mv.)
  • Persondatapolitikker, som sørger for at din virksomhed opfylder sin oplysningspligt i forskellige situationer (fx overfor medarbejdere, jobansøgere, kunder, borgere mv.)
  • Rådgivning omkring opfyldelse af oplysningspligten (via hjemmeside, kontrakt, forretningsbetingelser mv.)
  • Opdatering af personalehåndbog vedr. persondata
  • It-sikkerhedspolitik
  • Procedure for håndtering af databrud
  • Bistand i forbindelse med databrud
  • Udarbejdelse af lovpligtige fortegnelser
  • Udarbejdelse af risikovurderinger
  • Vurdering af de persondataretlige roller (dataansvarlig, databehandler, delt dataansvar osv.)
  • Udformning eller gennemgang af databehandleraftaler
  • Tilsyn med databehandlere
  • Bistand i forbindelse med varslede tilsyn fra Datatilsynet
  • Tekstforslag og procedure for samtykkeerklæringer
  • Løbende uddannelse af medarbejdere, der håndterer persondata

Tag kontakt til en Advodan-persondataspecialist i dag.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning om din virksomheds håndtering af jeres persondata? Vi står klar til at hjælpe dig.