PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Fatma Yandim

Advokat (L) og partner

Fatma Yandim

Advokat (L) og partner

Fatma Yandim

Advokat (L) og partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Engageret i Foreningen af Udlændingerets Advokater
Møder i Flygtningenævnet som beskikket advokat for asylansøgere
Specialistadvokat inden for udlændingeretten
Repræsenterer Gældsstyrelsen ved retten i Næstved
Medlem af Danske Advokaters Forening for Erstatnings- og Forsikringsret
Certificeret insolvensadvokat

Om Fatma

Insolvensret

Som specialiseret insolvensadvokat har jeg arbejdet med mange forskellige konkursboer, og fører løbende et stort antal konkurskarantænesager og omstødelsessager.

Jeg blev certificeret som insolvensadvokat i foråret 2019. Insolvenscertificering sikrer professionel håndtering gennem faste krav om dokumenteret erfaring, kontinuerlig specialisering og ordentlighed i måden, vi løser opgaven.

Ved behandling af insolvensretlige sager, lægger jeg særligt vægt på at skabe et hurtigt overblik over sagen med henblik på en effektiv afkodning af sagens kerne og en strømlinet proces med respekt for sagens forskellige interessenter – fra start til slut.

Jeg repræsenterer Gældsstyrelsen ved retten i Næstved, idet jeg er optaget på Gældsstyrelsens advokatpanel og er skifteretten faste medhjælper i tvangsopløsningsager. Jeg leder kontorets afdeling for konkursret og er ansvarlig for kontoret håndtering af insolvensretlige sager og uddannelse af sagsbehandlere og advokatfuldmægtige.

 

Udlændingeret

Jeg yder specialiseret rådgivning inden for alle områder af udlændingeretten, herunder asyl, familiesammenføring, opholdstilladelser pga. arbejder/studie, opholdstilladelse i medfør af EU-reglerne, visum, statsborgerskab, inddragelse af opholdstillalder.

Som specialistadvokat inden for udlændingeretten er jeg engageret i Foreningen af Udlændingerets Advokater og møder i Flygtningenævnet som beskikket advokat for asylansøgere.

 

Personskadeerstatning

Jeg har erfaring med personskadeerstatningssager og hjælper tilskadekomne i deres erstatningssager som skyldes, arbejdsskadesager, færdselsulykke, faldulykker, patientskader m.m.    

Jeg har fokus på at højne mit faglige niveau inden for erstatningsretten, er medlem af Danske Advokaters Forening for Erstatnings- og Forsikringsret og arbejder løbende for en styrkelse af min rådgivningsposition inden for fagområdet.

 

Jeg er bosiddende i Næstved og deltager aktivt i en række erhvervsnetværk.