PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Oprettelse af anpartsselskab (ApS)

Ønsker du at oprette et anpartsselskab (ApS), bør du tage en advokat med på råd. På den måde sikrer du, at du opretter et selskab, der passer til dit behov, og at du har den rette tilgængelige dokumentation.

Vi tilbyder:

 1. Personlig rådgivning
 2. Hjælp til oprettelse af din virksomhed
 3. Hjælp til udarbejdelse af dokumenter og vedtægter

Ønsker du at oprette et anpartsselskab (ApS)?

Der er flere grunde til, at du bør overveje at starte et ApS i stedet for en anden selskabsform. De samme grunde gælder for flere former for kapitalselskaber, men med et ApS har du i højere grad mulighed for at indrette din virksomhed efter dine behov.

Fordi et ApS er et kapitalselskab, hænger dets økonomi ikke sammen med ejernes. Hvis din virksomhed går konkurs, hæfter du kun for de beløb, du har indskudt i selskabskapitalen. Der er altså ikke nogen, der kan gå efter din personlige formue, hvis virksomheden får økonomiske problemer.

Advodan kan hjælpe dig med at oprette dit anpartsselskab (ApS). Vi hjælper blandt andet med:

 • Hvad et anpartsselskab (ApS) er, og hvad det indebærer
 • Generel rådgivning om virksomhedstyper og selskabsformer
 • Hvad skal der ske med de juridiske forhold, for at du kan udleve dine fremtidsplaner for virksomheden
 • De dokumenter, du skal have styr på, og hvad der skal offentliggøres
 • Økonomi og hæftelse
 • Kontrakter
 • Ejerbog og ejeraftaler
 • Rådgivning om bestyrelse

Læs mere om at oprette et anpartsselskab her.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed og får tryghed omkring hele processen

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i virksomhedsoprettelse, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for hjælp til at oprette et ApS? 

Få hjælp til