PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Hjælp til ændring af din virksomhed

Ønsker du at ændre din virksomhed, bør du tage en advokat med på råd. På den måde sikrer du, at du ændrer den til den virksomhedsform, der passer bedst til dig, og at du har den rette tilgængelige dokumentation.

Vi tilbyder:

  1. Generel virksomhedsrådgivning
  2. Hjælp til ændringer af din nye virksomhed
  3. Hjælp til udarbejdelse af dokumenter og vedtægter

Få professionel rådgivning, hvis du skal ændre din virksomhed

Går det godt i din personlige virksomhed, kan du overveje at omdanne den til et selskab. Når du omdanner den, bliver din personlige virksomhed opløst, og du får et helt nyt CVR-nummer på det selskab, som virksomheden omdannes til. Du ejer nu ikke længere din virksomhed, men derimod anparter eller aktier i et selskab, som ejer din virksomhed.

Advodan kan hjælpe dig med at ændre din virksomhed. Vi hjælper blandt andet med:

  • Rådgivning om virksomhedstyper og selskabsformer
  • Hvilken type der er bedst for dig at ændre til
  • Hvad der på sigt skal ske med de juridiske forhold for at du kan udleve dine fremtidsplaner for virksomheden?
  • De dokumenter, der skal styr på og hvad der skal offentliggøres
  • Gennemgang af gamle kontrakter og udarbejdelse af nye
  • Ejerbog, vedtægter og ejeraftaler
  • Rådgivning om bestyrelsesforhold

Tag kontakt i dag, og lad en erfaren advokat hjælpe dig med dine muligheder, hvis du skal ændre din virksomhed.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i markedsføringsloven, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Er du ikke afklaret med dit konkrete behov for juridisk bistand, når du kontakter os, starter vi med i fællesskab at afdække dette / Når du kontakter en specialiseret markedsføringsadvokat fra Advodan, starter vi med i fællesskab at afdække dit behov og det ønskede resultat for den juridiske bistand. Vi rådgiver dig om potentielle faldgruber og muligheder, du bør være opmærksom på, så du sikrer de bedst mulige vilkår for din virksomhed – og ikke mindst, at du overholder lovgivningen. På den måde kan du koncentrere dig om din vigtigste opgave: at drive din virksomhed.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til