PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Virksomhedsdrift

På vores virksomhedssider bliver du godt klædt på til at håndtere de juridiske aspekter af din virksomhedsdrift. Find det emne, der er relevant for dig, eller kontakt en erhvervsadvokat for sparring om juraen i din virksomhed.

Der er mange ting, der bør tages stilling til i forbindelse med driften af en virksomhed – uanset om din virksomhed har været etableret længe, eller du lige er kommet i gang. Hos Advodan har vi stor erfaring med rådgivning om virksomhedsdrift, og vi står klar til at hjælpe dig med juridiske løsninger skræddersyet til din virksomhed.

Det kan fx være en god idé at have styr på:

  • Ansættelsesret
  • Markedsføringsloven
  • Virksomhedsdokumenter
  • Patenter og varemærker
  • Skat

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen.

Få overblik over de vigtigste regler i funktionærloven

Ansætter du en funktionær, skal du være opmærksom på, at medarbejderen er omfattet af funktionærloven. Det betyder i praksis, at medarbejderen er dækket af en række beskyttelsesregler, som du som virksomhedsejer eller arbejdsgiver ikke kan aftale dig ud af.

Læs mere om funktionærloven

Markedsføringsloven

Det kan være svært at navigere i reglerne for markedsføring på de sociale medier. Derfor har vi lavet en guide, der hjælper dig til at forstå reglerne, når du benytter de sociale medier som markedsføringsværktøj. Overholder du dem, er du godt på vej til at sikre, at din virksomhed overholder lovgivningen.

Læs mere om markedsføringsloven

Patent og varemærker

Hvis du har fået en god idé, kan du gøre klogt i at søge patent på opfindelsen. På den måde sikrer du, at andre virksomheder ikke kopierer din opfindelse. Det er dog bekosteligt at søge patent, og din opfindelse skal leve op til en række betingelser, før din ansøgning kan blive godkendt.

Læs mere om patent og varemærker

AdvodanHub - din virksomheds dokument- og datarum

Kunne du tænke dig et sikkert sted til at opbevare og styre din virksomheds centrale dokumenter og data? Med AdvodanHub kan du nemt og effektivt få sat alle din virksomheds dokumenter i system og dele relevant data med dine samarbejdspartnere.

Læs mere om AdvodanHub
Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til