PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

AdvodanHub

AdvodanHub er en kundeplatform for erhvervsdrivende, som ønsker en nem og sikker måde at dele, opbevare og styre centrale dokumenter og data for en eller flere virksomheder. Ved at dele data med dine samarbejdspartnere, bidrager platformen til at effektivisere samarbejdet mellem jer.

Hvorfor AdvodanHub?

Platformen er til dig, som ønsker at have virksomhedens dokumenter samlet ét sted. Ved at bruge denne løsning, skal du ikke længere bruge tid og kræfter på at huske, hvor dine dokumenter er, eller hvem der kan finde frem til dem.

Med AdvodanHub kan du tilgå platformen, hvor og hvornår du har brug for det. Platformen fungerer altså efter dine behov, og du bestemmer selv, hvilke interne og eksterne aktører, der skal have adgang til hvilke dokumenter.

Med AdvodanHub kan du tilgå platformen, hvor og hvornår du har brug for det. Platformen fungerer altså efter dine behov, og du bestemmer selv, hvilke interne og eksterne aktører, der skal have adgang til hvilke dokumenter. Det letter dine arbejdsopgaver og samarbejdet mellem dig og andre, fordi du med platformen kan sikre kontrolleret adgang til dine virksomhedsinformationer.

Ved at dele adgang til visse dokumenter med andre - fx advokat, direktør eller ledende medarbejder osv. - kan du minimere risikoen for misforståelser og i stedet fokusere på at effektivisere samarbejdet mellem jer. Uanset om drejer sig om drift, udvikling, køb eller salg, virksomhedssalg eller noget femte. Det kan I gøre, fordi I arbejder ud fra samme informationer og dokumenter.

 

Opsætning og brugeroplevelse

Hvordan du vælger at opsætte- og bruge platformen, er op til dig. Du kan inddele og holde styr på indholdet i dine dokumenter fx ved at angive nøgleoplysninger til de enkelte dokumenter, lave mapper og inddele efter dokumenttyper - eksempelvis oplysninger på ansatte herunder ansættelseskontrakter, stamoplysninger, selskabets vedtægter eller fx ud fra underskrifts-dato.

AdvodanHub synkroniserer med selskabsregistret, så der i hub’en er direkte adgang til selskabsdata, seneste årsrapporter m.m.

 

Opret en bruger

Kom i gang ved at oprette en gratis bruger, her. Du vil herfra kunne begynde at strukturere og uploade data på siden. AdvodanHub giver dig adgang til at uploade de første 35 dokumenter gratis per konto – herfra vil du blive opkrævet 150 kr. ex moms per måned per konto. 

Nedenfor kan du se en introduktionsvideo, der viser dig, hvordan du benytter AdvodanHub.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til