PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Direktørkontrakt

En direktørkontrakt er en kontrakt mellem et selskab og selskabets direktør. Kontrakten skal sætte rammerne for ansættelsesforholdet og indeholder de vigtigste vilkår som fx ansvarsområder, løn og opsigelse.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Udarbejdelse af direktørkontrakt

Få hjælp og rådgivning til at lave en direktørkontrakt

Når dit selskab underskriver en direktørkontrakt, sikrer I, at I får afstemt forventninger omkring ansættelsen, og at vilkårene for ansættelsen af direktøren bliver dokumenteret. På den måde minimeres risikoen for uenigheder mellem jer. Skulle der opstå uenigheder mellem direktøren og dig, vil løsningen kunne findes i kontrakten.

Modsat en almindelig ansættelseskontrakt findes der ingen særlige krav til, hvad en direktørkontrakt skal indeholde. Det er derfor op til jer at bestemme, hvad direktørkontrakten skal indeholde, så længe den er inden for aftalelovens rammer. 

Advodan kan hjælpe dig med at lave en juridisk korrekt aftale mellem en direktør og dit selskab. Vi hjælper og rådgiver blandt andet med:

  • Udarbejdelsen og af kontrakten med udgangspunkt i selskabet
  • Direktørens rettigheder og pligter
  • Økonomiske rettigheder
  • Opsigelse
  • Hvad kontrakten skal indeholde i forhold til uenighed mellem direktøren og selskabets ejere

Tag kontakt i dag, og lad en erfaren erhvervsadvokat udarbejde din direktørkontrakt.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i virksomhedskontrakter og dokumenter, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Lader du en specialiseret erhvervsadvokat fra Advodan bistå med dine kontrakter, sikrer du, at de lever op til den gældende lovgivning og afspejler din virksomheds behov og ønsker bedst muligt. Vi rådgiver dig om potentielle risici og muligheder og hjælper dig med at ensrette kontrakterne med virksomhedens andre kontrakter, hvor det er en fordel. Er du i tvivl om dit konkrete behov, fx om en kontrakt overhovedet er nødvendig, starter vi med i fællesskab at afdække dette.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til