PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Vedtægter

Alle kapitalselskaber skal have vedtægter, der sætter rammerne for selskabet. Der er forskellige krav til hvad vedtægterne skal indeholde.

Vi tilbyder:

  1. Generel virksomhedsrådgivning
  2. Hjælp til registrering eller rettelse af andele
  3. Hjælp til udarbejdelse af dokumenter og vedtægter

Få hjælp og rådgivning til at lave dit selskabs vedtægter

Vedtægter er de interne retningslinjer for et selskabs fremtidige drift. 

Når du stifter et selskab, er det bestemt ved lov, at du skal udforme selskabets vedtægter og uploade dem til virk.dk. De skal også vedlægges, når du registrerer en virksomhed. Vedtægter er altså blandt de grundlæggende dokumenter, du skal have på plads, når du ønsker at oprette en virksomhed.

Advodan kan hjælpe jer med at udarbejde vedtægterne for jeres selskab. Vi hjælper blandt andet med:  

  • Hvad vedtægterne skal indeholde
  • Hvis du skal ændre eksisterende vedtægter
  • Registrere eller rette kapitalandele

Tag kontakt i dag, og lad en erfaren advokat udarbejde dit selskab vedtægter.  

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i virksomhedskontrakter - og dokumenter, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Lader du en specialiseret erhvervssadvokat fra Advodan bistå med dine kontrakter, sikrer du, at de lever op til den gældende lovgivning og afspejler din virksomheds behov og ønsker bedst muligt. Vi rådgiver dig om potentielle risici og muligheder og hjælper dig med at ensrette kontrakterne med virksomhedens andre kontrakter, hvor det er en fordel. Er du i tvivl om dit konkrete behov, fx om en kontrakt overhovedet er nødvendig, starter vi med i fællesskab at afdække dette.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til