PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Ejeraftale og ejerbog

Ejeraftalen er en juridisk kontrakt mellem ejerne mens ejerbogen er jeres dokumentation for ejernes ejerandele. Begge dokumenter er vigtige og kan have afgørende betydning for jeres økonomiske andele.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Udarbejdelse af ejerbog
  3. Udarbejdelse af ejeraftale

Få hjælp og rådgivning til at lave ejeraftale og ejerbog

En ejeraftale er en juridisk bindende aftale mellem dig og de andre ejere af dit selskab (ApS eller A/S). Formålet med ejeraftalen er at tage stilling til en lang række vigtige spørgsmål vedrørende jeres rettigheder, forpligtigelser og fremtidige samarbejde. En ejeraftale er med andre ord en aftale, der skaber klare rammer for jeres samarbejde. Udformer I ikke en ejeraftale, kan det få konsekvenser, hvis I bliver uenige, eller hvis en af jer ønsker at stoppe samarbejdet.

En ejerbog er selskabets dokumentation for, hvem der er virksomhedens kapitalejere og panthavere, samt hvor stor en andel I hver især ejer. Det er derfor et vigtigt dokument, der redegør for jeres individuelle økonomiske andele i jeres selskab. Er ejerbogen ikke udarbejdet korrekt, kan det derfor gå ud over ejernes økonomiske andele, hvis selskabet fx skal lukkes eller sælges.

Advodan kan hjælpe jer med at lave en juridisk korrekt ejeraftale og oprette en ejerbog, så der ikke hersker tvivl om jeres andele. Vi hjælper med:

  • Udarbejdelsen af ejerbog
  • Udarbejdelse af ejeraftale tilpasset jeres selskab

Du skal udarbejde en ejerbog og en ejeraftale, hvis du ejer et:

  • Aktieselskab (A/S)
  • Anpartsselskab (ApS)
  • Iværksætterselskab (IVS)
  • Partnerselskab (P/S)
  • Europæisk aktieselskab (SE-selskaber)

 

Tag kontakt i dag, og lad en erfaren advokat udarbejde din ejeraftale og ejerbog.

Advodan - personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i virksomhedsdokumenter, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. VI ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde - både i vores rådgivning og de dokumenter du modtager, som kunde hos os.

Lader du en specialiseret erhvervsadvokat fra Advodan bistå med dine kontrakter, sikrer du, at de lever op til den gældende lovgivning og afspejler din virksomheds behov og ønsker bedst muligt. Vi rådgiver dig om potentielle risici og muligheder og hjælper dig med at ensrette kontrakterne med virksomhedens andre kontrakter, hvor det er en fordel. Er du i tvivl om dit konkrete behov, fx om en kontrakt overhovedet er nødvendig, starter vi med i fællesskab at afdække dette.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til