PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Virksomhedskontrakter & -dokumenter

Er der styr på din virksomheds dokumenter? Med virksomhedskontrakter sikrer du, at din virksomhed afstemmer de forventninger og forhold, som gør sig gældende for virksomhedens parter. Hos Advodan kan vi rådgive om og udarbejde ejeraftale og ejerbog, direktørkontrakt, leverandøraftale og vedtægter.

Alle vores ydelser

Ejeraftale og ejerbog

Består dit selskab af to eller flere ejere opfordrer Advodan altid til at udarbejde en ejeraftale med klare retningslinjer for ejerskabet. Med en ejeraftale kan I tage stilling til spørgsmål vedrørende jeres rettigheder, forpligtelser og fremtidige samarbejde. I bør også tage stilling til ejerbogen, som er selskabets dokumentation for jeres individuelle økonomiske andele i selskabet. Hos Advodan kan vi rådgive og hjælpe jer med at udarbejde en juridisk korrekt ejeraftale og ejerbog.

Læs mere om hvilke konsekvenser det kan have, hvis der ikke udarbejdes en ejeraftale og ejerbog

Direktørkontrakt

Skal dit selskab udarbejde en direktørkontrakt? Hos Advodan kan vi hjælpe med at udarbejde en kontrakt som afstemmer forventninger omkring- og vilkår for ansættelsen af direktøren.

Læs mere om hvad en direktørkontrakt bør indeholde og hvordan Advodan kan hjælpe dit selskab

Leverandøraftale

En leverandøraftale sikrer at du får dine leverancer som aftalt. Uden en leverandøraftale kan du og din leverandør begge afbryde samarbejdet, uden det har juridiske konsekvenser. Hos Advodan anbefaler vi altid at udarbejde en leverandøraftale for jeres samarbejde.

Læs mere om leverandøraftaler

Vedtægter

Når du stifter et selskab, skal du have styr på dine vedtægter. Dine vedtægter er grundlæggende dokumenter med interne retningslinjer for selskabets fremtidige drift. Hos Advodan kan vi hjælpe jer med at udarbejde eller ændre eksisterende vedtægter.

Læs mere om vedtægter