PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Oprettelse af virksomhed

Går du med en forretningsidé i maven, men er i tvivl om hvilken selskabsform, du skal vælge? Så kan en erfaren erhvervsadvokat fra Advodan hjælpe dig. Vi kan rådgive dig om de forskellige virksomhedstyper og de tilhørende regler for blandt andet hæftelse, kapital, kontrakter, ejeraftaler og meget mere.

Alle vores ydelser

Opret anpartsselskab

Ønsker du at oprette et anpartsselskab (ApS), bør du tage en advokat med på råd. På den måde sikrer du, at du opretter et selskab, der passer til dit behov, og at du har den rette tilgængelige dokumentation.

Opret aktieselskab

Ønsker du at oprette et aktieselskab (A/S), bør du tage en advokat med på råd. På den måde sikrer du, at du opretter et selskab, der passer til dit behov, og at du har den rette tilgængelige dokumentation.

Opret holdingselskab

Et holdingselskab er ikke en selskabsform, men har til formål at eje et eller flere driftsselskaber. Allierer du dig med en advokat, sikrer du, at du opretter et selskab, der passer til dit behov, og at du har den rette tilgængelige dokumentation.

Opret enkeltmandsvirksomhed

Ønsker du at oprette en enkeltmandsvirksomhed, er det en god idé at tage en advokat med på råd. På den måde sikrer du, at din virksomhed bliver oprettet korrekt, og at du opretter den virksomhed, der passer bedst til dig og dine fremtidsplaner.

Opret interessentskab

Ønsker du oprette et interessentskab (I/S), bør du tage en advokat med på råd. På den måde sikrer du, at du opretter et selskab, der passer til dit behov, og at du har den rette tilgængelige dokumentation.

Opret personligt ejet mindre virksomhed

Ønsker du at oprette en personlig ejet mindre virksomhed, så er det en god idé at tage en advokat med på råd. På den måde sikrer du blandt andet, at din virksomhed bliver oprettet korrekt, og at du opretter den virksomhed, der passer bedst til dig.

Opret partnerselskab

Ønsker du oprette et partnerselskab (P/S), bør du tage en advokat med på råd. På den måde sikrer du, at du opretter et selskab, der passer til dit behov, og at du har den rette tilgængelige dokumentation.

Oprettelse af anpartsselskab

Vil du oprette et anpartsselskab (ApS) med er tvivl om de juridiske og økonomiske forhold? Så lad en af vores advokater hjælpe dig. Vi kan rådgive dig om økonomi, hæftelse, kontrakter, ejerbog og ejeraftaler og valg af bestyrelse.

Få hjælp til oprettelse af anpartsselskab

Oprettelse af aktieselskab

Vil du oprette et aktieselskab? Så lad os advokater hjælpe dig med at komme godt fra start. Et aktieselskab er en tungere virksomhedsform, hvor der gælder flere krav end for andre selskabsformer. Vi sikrer, at du overholder reglerne og vi hjælper med at tilpasse oprettelse efter dine behov.

Få hjælp til oprettelse af aktieselskab

Oprettelse af holdingselskab

Et holdingselskab bruges til at eje kapitalandele i andre selskaber. Det består derfor typisk at et driftsselskab og et holdingselskab. Hos Advodan kan vi hjælpe dig med at oprette et holdingselskab. Vi kan hjælpe dig med de dokumenter, du skal have styr på. Vi kan også rådgive dig om krav til økonomi og hæftelse, revision og regnskab, kontrakter, ejeraftaler og bestyrelse.

Få hjælp til oprettelse af holdingselskab

Oprettelse af enkeltmandsvirksomhed

En enkeltmandsvirksomhed, også kaldet en ”personligt ejet virksomhed”, har kun én ejer. Virksomhedens aktiver tilhører ejeren, og ejeren hæfter personligt for virksomhedens gæld. Hvis du vil oprette en enkeltmandsvirksomhed, kan en advokat fra Advodan hjælpe dig med processen. Vi rådgiver dig blandt andet om hvad virksomhedstypen indebærer, og om den passer til dine behov og planer. Vi rådgiver også om økonomi, hæftelse og krav til regnskab og indberetninger til det offentlige.

Få hjælp til oprettelse af enkeltmandsvirksomhed

Oprettelse af interessantsekslab

Vil du gerne starte virksomhed med en anden person eller et andet selskab? Og må det være forholdsvis simpelt og overskueligt? Så vil et interessentskab være den rette selskabsform. Advodan kan hjælpe dig med at oprette dit interessentskab (I/S). Vi hjælper blandt andet med de juridiske forhold, som dig og din partner skal have styr på. Vi rådgiver også om dokumenter, økonomi, hæftelse og registrering af ejere, ligesom vi hjælper med kontrakter, regnskab og indberetninger til det offentlige.

Få hjælp til oprettelse af interessantselskab

Oprettelse af personligt ejet mindre virksomhed

Vil du gerne tjene lidt ekstra ved siden af din hovedindkomst? Så kan en personligt ejet mindre virksomhed – forkortet ’PMV’ – være den rette virksomhedstype for dig. Advodan kan hjælpe dig med at oprette dit PMV. Vi hjælper blandt andet med de juridiske forhold, for at du kan udleve dine fremtidsplaner for virksomheden. Vi rådgiver også om økonomi, hæftelse, registrering af ejere samt regnskab og indberetninger til det offentlige.

Få hjælp til oprettelse af personligt ejet mindre virksomhed

Oprettelse af partnerselskab

Et partnerselskab er en kombination af et aktieselskab (A/S) og et interessentskab (I/S). Hvis du planlægger at skifte til et partnerselskab, er der en række faktorer, som du skal være særligt opmærksom på. Vi anbefaler derfor, at du gennemgår skiftet med en erfaren erhvervsadvokat.

Få hjælp til oprettelse af partnerselskab