PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Oprettelse af interessentskab (I/S)

Ønsker du oprette et interessentskab (I/S), bør du tage en advokat med på råd. På den måde sikrer du, at du opretter et selskab, der passer til dit behov, og at du har den rette tilgængelige dokumentation.

Vi tilbyder:

 1. Personlig rådgivning
 2. Hjælp til udfyldelse af dokumenter
 3. Oprettelse af interessentskab

Overvejer du et interessentskab?

Et interessentskab kan være den rette selskabsform for dig, der gerne vil starte virksomhed med en anden person eller et andet selskab på en simpel og overskuelig måde.

Et interessentskab er en type af personligt ejet virksomhed, man bruger også betegnelsen ”personselskab” om et interessentskab. Den adskiller sig fra de to andre typer af personligt ejet virksomhed – enkeltmandsvirksomhed og PMV – ved at have to eller flere ejere. Ellers ligner et I/S på mange måder en enkeltmandsvirksomhed.

Advodan kan hjælpe dig med at oprette dit interessentskab (I/S). Vi hjælper blandt andet med:

 • Hvad et interessentskab (I/S) er, og hvad det indebærer
 • Generel rådgivning om virksomhedstyper og selskabsformer
 • Hvad skal der ske med de juridiske forhold, for at du kan udleve dine fremtidsplaner for virksomheden
 • De dokumenter, du skal have styr på og hvad der skal offentliggøres
 • Økonomi og hæftelse
 • Registrering af ejere
 • Kontrakter
 • Krav til regnskab og indberetninger til det offentlige

Læs mere om at oprette et interessentskab her. 

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i virksomhedsoprettelse, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for hjælp til at oprette et interessentskab?

Få hjælp til