PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Emilie Andrea Busk

Advokat

Om Emilie

Jeg er en del af vores erhvervsteam, der hjælper start-up virksomheder og iværksættere med blandt andet udformning af kontrakter, opstart af virksomheder, licensaftaler og lignende.

 

Specialist i start-up selskaber

Jeg er specialiseret i at hjælpe og rådgive om opstart af virksomheder og om de udfordringer og problemstillinger som nye virksomheder typisk møder. Jeg arbejder dagligt med stiftelse af selskaber samt udarbejdelse af ejeraftaler og kontrakter, for at skabe det rigtige fundament for virksomhederne at bygge videre på.

 

Innovation, immateriel ret og kontraktret

Jeg har tidligere arbejdet i Innovationsafdelingen på Danmarks Tekniske Universitet, hvor jeg bistod DTU’s forskere og innovationssamarbejder med at skabe et sikkert grundlag for kommerciel udnyttelse af deres viden.

Jeg har derigennem et godt kendskab til samspillet mellem innovation, immateriel ret og kontraktret, og jeg er fokuseret på at skabe løsninger der fremmer virksomhedens forretningsmæssige situation. I den sammenhæng er det vigtigt at kunne afdække udfordringer og muligheder, for at finde frem til de dele, der har særlig betydning for virksomhedens fremtid.

Vise mere

Mere om Emilie

Andre arbejdsområder

Tidligere erfaring

Andre arbejdsområder

Virksomhedsoverdragelse
Markedsføring
Udarbejdelse af virksomhedskontrakter og dokumenter

Tidligere erfaring

2015-2018
Innovationsafdelingen på DTU
2017
Projektlederuddannelse på DTU

Er din virksomhed underlagt krav om en whistleblowerordning – eller ønsker I frivilligt at etablere en?

Vi tilbyder forskellige løsninger, herunder en komplet administration af whistleblowerordningen som omfatter både skriftlige politikker, en it-løsning der sikrer anonymitet og håndtering af indberetninger.

Læs mere her

Hvornår er der brug for en NDA?

Viden, knowhow og opfindelser kan være en virksomheds vigtigste og mest værdifulde aktiv. Men hvordan sikrer man hemmeligholdelse når man står overfor et muligt samarbejde med andre?

Læs mere her