PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Emilie Andrea Busk

Advokat

Udvalgte ekspertiseområder

Udvalgte ekspertiseområder

Om Emilie

Jeg er en del af vores erhvervsteam, hvor jeg rådgiver og hjælper mindre og mellemstore virksomheder med blandt andet stiftelse af selskaber, omstruktureringer, virksomhedsoverdragelser, ejeraftaler og virksomhedsrådgivning, særligt i forhold til immaterialretlige udfordringer. Derudover hjælper jeg virksomheder med udformning og forhandling af kontrakter, herunder samarbejdsaftaler, licensaftaler samt kontrakter i forbindelse med kunde- og leverandørforhold.  

 

Erfaring med kontrakter

Jeg har stor erfaring med kontraktarbejde. En god aftale opstår i tæt samarbejde med virksomheden, således at alle relevante forhold imødegås og håndteres. Tidligere har jeg arbejdet i Innovationsafdelingen på Danmarks Tekniske Universitet, hvor jeg bistod DTU’s forskere og innovationssamarbejder med at skabe et sikkert grundlag for kommerciel udnyttelse af deres viden.

Derigennem har jeg fået et godt kendskab til samspillet mellem innovation, immaterialret og kontraktret, og jeg er fokuseret på at skabe løsninger, der fremmer virksomhedens forretningsmæssige situation. I den sammenhæng er det vigtigt at kunne afdække udfordringer og muligheder, for at finde frem til de dele, der har særlig betydning for virksomhedens fremtid.

 

Compliance

Jeg yder endvidere rådgivning indenfor Corporate Compliance til både mindre og mellemstore virksomheder, herunder blandt andet oprettelse af whistleblowerordning samt håndtering af indberetninger.

Vise mere

Mere om Emilie

Andre arbejdsområder

Tidligere erfaring

Andre arbejdsområder

Whistleblowerordning
Køb og salg af praksis
Virksomhedsoverdragelse
Kunde- og leverandørsamarbejder

Tidligere erfaring

2015-2018
Innovationsafdelingen på DTU
2017
Projektlederuddannelse på DTU

Er din virksomhed underlagt krav om en whistleblowerordning – eller ønsker I frivilligt at etablere en?

Vi tilbyder forskellige løsninger, herunder en komplet administration af whistleblowerordningen som omfatter både skriftlige politikker, en it-løsning der sikrer anonymitet og håndtering af indberetninger.

Læs mere her

Hvornår er der brug for en NDA?

Viden, knowhow og opfindelser kan være en virksomheds vigtigste og mest værdifulde aktiv. Men hvordan sikrer man hemmeligholdelse når man står overfor et muligt samarbejde med andre?

Læs mere her