PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Emilie Andrea Busk

Advokat / Certificeret persondatarådgiver

Emilie Andrea Busk

Advokat / Certificeret persondatarådgiver

Emilie Andrea Busk

Advokat / Certificeret persondatarådgiver
Ring op

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

CIPP/E certificeret

Om Emilie

Jeg er en del af Advodan Glostrup Københavns erhvervsteam, hvor jeg rådgiver og hjælper mindre og mellemstore virksomheder med blandt andet stiftelse af selskaber, omstruktureringer, virksomhedsoverdragelser, ejeraftaler og virksomhedsrådgivning særligt i forhold til immaterialretlige udfordringer. Derudover hjælper jeg virksomheder med udformning og forhandling af kontrakter, herunder samarbejdsaftaler, licensaftaler samt kontrakter i forbindelse med kunde- og leverandørforhold. 

 

Erfaring med kontrakter

Jeg har stor erfaring med kontraktarbejde. En god aftale opstår i tæt samarbejde med virksomheden, således at alle relevante forhold imødegås og håndteres. Tidligere har jeg arbejdet i Innovationsafdelingen på Danmarks Tekniske Universitet, hvor jeg bistod DTU’s forskere og innovationssamarbejder med at skabe et sikkert grundlag for kommerciel udnyttelse af deres viden.

 

Persondata og compliance

Jeg yder endvidere rådgivning indenfor persondata og har en international certificering som persondatarådgiver (CIPP/E). Derudover rådgiver jeg om compliance i forbindelse med hvidvasklovgivningen og whistleblowerordninger samt håndteringen af indberetninger.

Mere om Emilie

Andre arbejdsområder

Tidligere erfaring

Andre arbejdsområder

Whistleblowerordning
Køb og salg af praksis
Virksomhedsoverdragelse
Kunde- og leverandørsamarbejder
Hvidvasklovgivning

Tidligere erfaring

2015-2018
Innovationsafdelingen på DTU
2017
Projektlederuddannelse på DTU

Er din virksomhed underlagt krav om en whistleblowerordning – eller ønsker I frivilligt at etablere en?

Vi tilbyder forskellige løsninger, herunder en komplet administration af whistleblowerordningen som omfatter både skriftlige politikker, en it-løsning der sikrer anonymitet og håndtering af indberetninger.

Læs mere her

Hvornår er der brug for en NDA?

Viden, knowhow og opfindelser kan være en virksomheds vigtigste og mest værdifulde aktiv. Men hvordan sikrer man hemmeligholdelse når man står overfor et muligt samarbejde med andre?

Læs mere her