PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Oprettelse af aktieselskab (A/S)

Ønsker du at oprette et aktieselskab (A/S), bør du tage en advokat med på råd. På den måde sikrer du, at du opretter et selskab, der passer til dit behov, og at du har den rette tilgængelige dokumentation.

Vi tilbyder:

 1. Personlig rådgivning
 2. Hjælp til virksomhedsdokumenter
 3. Oprettelse af dit aktieselskab

Ønsker du at oprette et aktieselskab (A/S)?

Ønsker du at oprette et aktieselskab, så kan Advodan hjælpe dig med at komme godt fra start. Ved at bruge os bliver din virksomhed etableret i advokatkvalitet. Vi sikrer, at reglerne overholdes, og tilpasser oprettelsen til dine behov.

Et aktieselskab (A/S) er en virksomhed, der er et kapitalselskab og selskabet har begrænset hæftelse. Kravet til kapital, der skal indskydes i virksomheden, er 400.000 kr. Aktieselskaber er en tungere virksomhedsform, og der gælder flere krav for aktieselskaber end for andre selskabsformer – alligevel kan det have fordele at starte med at oprette et A/S.

Advodan kan hjælpe dig med at oprette dit aktieselskab (A/S). Vi hjælper blandt andet med:

 • Hvad et aktieselskab (A/S) er, og hvad det indebærer
 • Generel rådgivning om virksomhedstyper og selskabsformer
 • Hvad skal der ske med de juridiske forhold, for at du kan udleve dine fremtidsplaner for virksomheden
 • De dokumenter, du skal have styr på, og hvad der skal offentliggøres
 • Økonomi og hæftelse
 • Krav til revision og regnskab
 • Kontrakter
 • Ejerbog og ejeraftaler
 • Rådgivning om bestyrelse

 

Læs mere om at oprette et aktieselskab her.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i virksomhedsoprettelse, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du for hjælp til at oprette et A/S?

Få hjælp til